Zonvakantie

Cambodja is een prachtige en ontzettend bijzondere vakantiebestemming. Na lange tijd is het land boven zijn geschiedenis uitgestegen en ontwikkeld het zich tot een steeds populairder vakantieland. Cambodja is een zeer veelzijdig land, met enerzijds een wonderbaarlijke geschiedenis die je overal op straat nog tegen zult komen en anderzijds een moderne cultuur met bijbehorend stadsleven. Een ding is zeker, Cambodja zal je niet snel vervelen!
Cultuur

Een vakantie naar Cambodja heeft je ontzettend veel te bieden. Bezoek een wereldberoemde tempel, de levendige hoofdstad Phnom Penh met zijn prachtige skyline of ga opzoek naar de traditionele geschiedenis van het land. Vanaf de hoofdstad verder naar het zuiden vindt je Sihanoukville: een prachtige stad aan de kust waar je tijdens je vakantie in Cambodja prima kunt verblijven in een hotel Cambodja. Deze stad gelegen aan de zee wordt gekarakteriseerd door lange stranden vol palmbomen met een prachtig zandstrand en een vredige zee. Ook voor avontuur ben je tijdens je vakantie in Cambodja aan het goede adres.

Actieve vakantie

Geniet van de uit elkaar gelegen eilanden die zich perfect laten lenen voor indrukwekkend snorkelen, vissen of duiken. Tijdens je vakantie in Cambodja zul je namelijk ook de meest prachtige natuur en bijzonder en overheerlijk eten tegenkomen. In het zuiden van Cambodja vind je namelijk de meest prachtige bloemen, heerlijke fruitbomen en versgekookte krabben waardoor je in een paradijs zult wanen. De prachtig uitgestrekte stranden kennen ook weer een contrast; de noordoosterse provincies. Hier vind je een woester deel van het land, bedekt met rode aarde en uitgescheurde landschappen. Cambodja heeft je dus ontzettend veel te bieden!