Hotel Cambodja


Hotel Cambodja

Het aantal overnachtingsmogelijkheden in Cambodja is tot op de dag van vandaag niet gestopt met groeien. In de ene regio vind je wat meer hotels dan in een andere maar in principe kun je overal prima verblijven. In de grotere steden zoals Phnom Penh, Sihanoukville en Siem Raep kun je zonder problemen een luxe hotel vinden, wanneer je verder afwijkt van de grotere steden kan dit wat moeilijker worden. Voor iemand met wat minder budget die opzoek is naar een hotel in Cambodja wordt het aanbod een stuk groter, de meeste grote steden kennen namelijk zeer betaalbare gastenverblijven.

Goedkoop hotel Cambodja

Het toerisme in Cambodja is in opkomst en doordat de overheid in het toerisme een groeiende economie ziet wordt er vaak flink gemotiveerd om hotels aan te leggen. Verspreid over het hele land vind je interessante hotels. In Phnom Penh vind je zowel zakelijke hotels, de wat luxere hotels en de wat voordeligere gastenhuizen; voor ieder wat wils dus! In Cambodja zijn veel mensen vaak op (een budgetgerichte) rondreis, hierdoor vind je veel backpack hostels met bijvoorbeeld gedeelde slaap- en badkamers.

Luxe Hotel Cambodja

Zowel luxe hotels als budget hotels zijn in Cambodja goed te vinden. Hoe luxe, primitief of duur je je verbijf in Cambodja maakt heb je dus zelf in de hand. Het kan handig zijn je hotel in Cambodja al te boeken voordat je gaat maar als je bijvoorbeeld een last minute Cambodja hebt hoeft het geen probleem te zijn ter plekke een hotel te boeken. De nieuwe gastenverblijven en hotels in Cambodja groeien letterlijk als paddenstoelen uit de grond dus kijk er goed rond.